Welcome

Forgot Password?
Online Members
None
Online Guests: 1
Page Counter
3,035
Nike Roshe Run Print “Iguana/White”
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 12th Jul 2016
Rank: --
Likes 0
6th Jun 2017

Alles wat ik nu moet doen is het vinden van een part-time job.I hebben een fervent sneakerhead al 40 jaar. Van loopschoenen aan mijn ware passie, basketbalschoenen, ik zelf meer paren schoenen dan ik kan tellen. Nike, Adidas, Under Armour, en Reebok dalen sommige behoorlijk ziek kicks op dit moment. Als je net als een sneakerhead zoals ik, kun je echt niet wachten tot morgen toen het nieuws van een nieuwe sneaker daling zal zijn announced.Too vele paren van Nike schoenen voor basketbal? Ik kan niet geloven dat ik dat net zei. Hoe kan er mogelijk te veel kleurstellingen van de best gemaakte schoenen voor basketbal? Eigenlijk is er geen manier dat Nike te veel verschillende kleurstellingen van hun basketbal schoenen kunnen maken. Voor mezelf  http://www.hedoedemee.nl en alle andere hondsdolle sneaker liefhebbers, is er geen betere tijd dan nu om een ​​sneakerhead zijn. Geen tijd in de geschiedenis van basketbalschoenen heeft verstrekt sneakerheads met zo veel verschillende opties bij de aankoop van een paar trappen. Dat is een heel goede zaak. Tenzij je een obsessieve-compulsieve sneakerhead zoals me.If je, zoals ik, zijn een van de honderden basketbal schoen fanatici die lijdt aan OCD, u volledig begrijpen van de tegenstrijdige gevoelens die worden opgewekt door de dagelijkse waarneming van een zieke nieuwe sneaker druppel . 

Letterlijk elke dag brengt een nieuwe colorway in een Nike schoen voor basketbal. De immens populaire Hyperdunk 2011 had in minstens 30 verschillende kleur versies vrijgegeven van de laatste keer dat ik geteld. De Hyperfuse 2011 is niet ver achter in de hoeveelheid kleurstellingen die zij heeft uitgebracht. Tenzij je de telling van de Hyperfuse 2011 Low. In dat geval overtreft de Hyperfuse de Hyperdunk in hoeveelheid releases. En dat is slechts twee Nike modellen onder verscheidene dat ze moeten offer.Here van de dilemma. Aan de ene kant Ik hou van een eindeloze hoeveelheid verschillende paren basketbalschoenen cop. Aan de andere kant is het onbeperkt aantal kleurstellingen die Nike produceert uiteindelijk vertaalt zich in een enorme hoeveelheid geld. Een enorme hoeveelheid geld heb ik niet. Maar misschien ben ik gewoon onredelijk. Heb ik echt spelen basketbal genoeg om te rechtvaardigen het bezit van 100 paar schoenen. Natuurlijk niet, maar mijn OCS gewoon laat me niet volledig te begrijpen dat feit. En  Nike Air Max 2017 Heren Navy/Moon Loopschoenen bovendien, het basketbalveld is niet de enige plek om een ​​zieke paar basketbal kicks rocken. 

Het was echt niet zo lang geleden dat er een nieuwe Nike basketbal sneaker daling betekende een sneakerhead had alleen een keuze uit een witte of zwarte colorway. Alle nieuwe kleuren en ontwerpen op basketbalschoenen is een droom die uitkomt voor deze veroudering sneakerhead. In de afgelopen jaren Nike schoenen voor basketbal hebben vrijgegeven in sommige onvoorstelbare edities. Snakeskin texturen, 3D-mogelijkheden, en een Digi-Camo patroon zijn slechts enkele van de verbazingwekkende ontwerpen die we hebben gezien gebruikt op een basketbal shoe.The kleur blauw is altijd al een populaire kleur die is gebruikt op basketbalschoenen geweest. Ongeacht wat schaduw deze kleur wordt gebruikt, sneakerheads lijkt altijd een schoen die druppels in blauw houden. En waarom zouden ze niet? Blauw, volgens kleurendeskundigen, ziet men de eigenschappen van betrouwbaarheid en betrokkenheid. Twee attributen dat spel elke basketballer's te verheffen tot een ander niveau. Dus, is het logisch dat als je rocken een blauwe paar trappen op de baan, je bent als betrouwbaar en betrokken als een basketbal speler kan get.The nieuwe Nike Hyperdunk 2011 schoen is de perfecte schoen om uw betrouwbaarheid en betrokkenheid tonen. 

De Varsity Royal / White colorway dat gedaald is niet alleen een scherp het kijken schoen, het is gebouwd in overeenstemming met de Nike's meest innovatieve prestaties ontwerp-normen. Nike Flywire constructie wordt gebruikt op de bovenste van deze schoen en voldoet aan de voet tijdens het afspelen om onnodige beweging te minimaliseren. Dit 

Flywire maakt het ook mogelijk voor maximale ondersteuning terwijl het verstrekken van een lichtgewicht rit. Daarnaast wordt Nike Phylon demping te zien in de tussenzool voor de ultieme lichtgewicht bescherming tegen stoten. Een massief rubberen visgraat zool wordt hier gebruikt en zorgt voor het hoogste niveau van ondersteuning en traction.This nieuwe blauwe schoen maakt gebruik van Varsity Royal uitsluitend op de bovenste. De tong, veters en binnenvoering ook deze sterke blauwe kleur te gebruiken. De tussenzool, loopzool en een gedeelte van de hiel kraag zijn uitgevoerd in een schoon wit. Dit is een mooi ogende schoen. Het is betrouwbaar en betrokken. Oh, en de kleur experts ook hebben opgemerkt, heeft trustworthy.Since 2008 de Nike Hyperdunk zeker een betrouwbare en betrouwbare schoen voor ballers geweest. 
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Chat Box
Events
Top Posters
tailaysbel
123 posts

cookdom2323
12 posts